Over mij

Juut! is kort Eindhovens voor Judith Schenderling. Ik heb vele jaren ervaring bij non-profit organisaties tot bedrijven in de technologie sector. Voor deze bedrijven zorgde ik dat het kantoor meer dan goed functioneerde en wees ik de weg naar een succesvolle social media strategie. Vanzelfsprekend heb ik een dienstverlenende instelling. Op een volhardende wijze verdiep ik mij in de problematiek van mijn opdrachtgever en kom veelal met een pragmatische oplossing waarbij ik de wens van de klant niet uit het oog verlies. Eerst luisteren en dan adviseren zonder mijn mening op te dringen.

Juist omdat veel kleinere organisaties zich de bekende slag in de rondte werken hebben zij bijna geen tijd om zich te verdiepen in zaken als office management, social media, de kwaliteit van de website met alle noodzakelijke veranderingen en verbeteringen. Voor deze organisaties biedt Juut! een flexibele oplossing voor de uitvoering van werkzaamheden in een snel veranderende online wereld. Juut! werkt op een resultaatgerichte en no nosense wijze en is altijd gedreven om het allerbeste tot stand te brengen.

Dus kan uw social media wel een opkikker gebruiken. Heeft u behoefte aan ondersteuning en optimalisering van uw office management of is uw huisstijl, website, email-ondertekening toe aan een nieuw elan? Juut! staat voor u klaar. Na een uurtje sparren weet ik zeker dat ik kan bijdragen in uw organisatie. Maken we een afspraak?

Juut!